Amb la tecnologia de Blogger.
3 de set. 2012

Missió, visió i valorsMissió
Fer de l’esport i l’activitat física un estil de vida a la comarca, pensant en la millora de la qualitat de vida i dels hàbits saludables de la ciutadania. Volem fer més accessible la pràctica esportiva des de la infància i la joventut fins a la vida adulta, buscant la sinèrgia de l’esport amb els valors educatius per la formació integral de les persones, mitjançant la proximitat de la xarxa esportiva de la comarca.

Visió

  • Implantar la creació de la Taula d'Esports del Gironès. Es tracta de facilitar un punt de trobada entre els municipis de la comarca en matèria d'esports, amb caràcter bianual, per compartir experiències i detectar possibles necessitats dels municipis.
  • Esdevenir un ens de referència i d'assessorament esportiu pels ajuntaments i les entitats esportives de la comarca, oferint serveis i recursos que facilitin la seva gestió.
  • Promocionar la pràctica de les activitats físiques i esportives per a una millor qualitat de vida de la població, fent especial atenció a la vessant inclusiva, d'igualtat i de cohesió social.
  • Consolidar una oferta formativa esportiva pel jovent i la població adulta, que volen situar-se al capdavant d'equips i grups esportius.

Valors
Els valors que recullen el concepte de la nostra filosofia són:

Respecte – Integració – Esportivitat – Motivació – Perseverança 

CERCADOR

COL.LABORADORS