Amb la tecnologia de Blogger.
7 d’abr. 2016

Sant Gregori se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física


Per tercer any consecutiu, el Consell Esportiu del Gironès, s'afegeix a l'organització i dinamització d'activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física (6 d'abril), amb l'objectiu de difondre el missatge d'acumular 30 minuts d'activitat física diària sota l'eslògan d'aquest any: "Infant actiu = Adult saludable".

La commemoració d'aquesta jornada és una iniciativa de caràcter mundial que vol fomentar que la ciutadania es mogui, seguint les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Cada any s'organitzen diferents activitats arreu de la comarca i aquest 2016, el Consell Esportiu del Gironès ha col·laborat amb l'Ajuntament de Sant Gregori per celebrar la jornada amb els diferents col·lectius del municipi.

La jornada es va desenvolupar amb diverses activitats programades amb l'Escola Agustí Gifre i l'Institut Vall del Llémena que van poder gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives a l'aire lliure com circuits de jocs, curses d'orientació i una gran gimcana arreu del municipi. Per altra banda, també es van organitzar activitats obertes a tothom que van comptar amb la participació de col·lectius com la Residència Les Oliveres i el Consorci Sant Gregori: circuits saludables dinamitzats pels propis alumnes de secundària, una passejada amb marxa nòrdica i una dinamització al Parc Urbà de Salut. La jornada va concloure amb una xerrada sobre nutrició en l'esport que va resultar ser molt interessant.

Tots els participants i col·lectius van poder gaudir d'un esmorzar saludable a la Plaça Miquel Martí i Pol on van formar part d'una foto aèria d'un cor gegant com a record de la celebració esportiva.


Més fotografies a:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1135362516525890.1073741859.100001564572229&type=1&l=e61988105d

CERCADOR

COL.LABORADORS