Amb la tecnologia de Blogger.
28 de set. 2016

Trobada de Futbol Sala de les comarques de Girona per persones amb discapacitat intel·lectual Diumenge 25 de setembre va tenir lloc la Lliga Territorial de futbol Sala de les comarques gironines adreçada a persones majors de 16 anys amb discapacitat intel·lectual. 

Aquesta lliga té com a objectiu fomentar la pràctica d’activitats esportives i els hàbits saludables entre aquest col·lectiu i des de fa 10 anys està organitzada per les entitats de les comarques gironines vinculades a aquest col·lectiu. 

Com a novetat en aquesta nova edició, es va comptar per primera vegada amb el suport dels Consells Esportius de la demarcació de Girona. L’objectiu és aportar la seva experiència en la coordinació d’esdeveniments esportius i en la integració del Programa de Valors en Acció que premia la bona actuació dels participants en el joc. 

Cal destacar l’actitud positiva i cordial de tots els jugadors que en tot moment van mostrar un joc net i van transmetre la sensació de jugar entre companys. 

La primera jornada de la pre-temporada i presentació de la Lliga es va dur a terme en el Pavelló de Montfalgars de Girona i va comptar amb l’assistència de l'Il·lm. Sr. Carles Salgas diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona i la Directora Gerent del Grup Fundació Ramon Noguera i Vicepresidenta del Patronat, Sra. Pepita Perich. 

L’esdeveniment va finalitzar amb un àpat de germanor entre tots els organitzadors.

CERCADOR

COL.LABORADORS