Amb la tecnologia de Blogger.
28 de nov. 2016

NOTA DE PREMSA LA GRADA SUMA


"GIRONA FC I UNIGIRONA SEGUEIXEN APOSTANT PER LA GRADA SUMA"

Les dues entitats capdavanteres al Gironès en matèria de futbol i bàsquet, el Girona FC i l'UniGirona, aposten una vegada més pel programa de valors en l'esport del Consell Esportiu del Gironès, La Grada Suma - amb valors sempre guanyem!

Els presidents d'ambdues entitats, Delfí Geli del Girona FC i Llorenç Biargé de l'UniGirona, s'han reunit aquest matí amb el president del Consell Esportiu del Gironès, Narcís Boschdemont, per signar el conveni d'adhesió i col·laboració amb el programa.

El programa pretén potenciar els valors implícits en l'esport, tot despertant la mirada crítica dels espectadors a la grada, per tal de minimitzar les conductes inapropiades dins i fora del terreny de joc.

La tercera edició de La Grada Suma arrenca aquest curs escolar 2016-2017 amb una bona previsió de participació. Prop de 500 alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la comarca, durant aquest primer trimestre treballaran de valent a l'aula amb les activitats didàctiques proposades, de la mà del professorat d'Educació Física.

Durant el transcurs del segon i tercer trimestre escolar, les escoles i instituts adherits al programa podran viure en primera persona les activitats, assistint als esdeveniments esportius on l'UniGirona i el Girona FC cedeix part de la seva graderia. Sense elles, l'experiència dels alumnes i dels familiars que els acompanyen, no seria tant significativa.


CERCADOR

COL.LABORADORS