Amb la tecnologia de Blogger.
21 de nov. 2016

NOTA DE PREMSA

Aquest matí ha tingut lloc la celebració de la XIX edició del Cros Ciutat de Girona, en una jornada esportiva que finalment el temps ha respectat i ha permès participar amb una temperatura molt confortable als esportistes i assistents, gaudint de les ribes del Ter.

L'entorn de Fontajau ha estat l'escenari d'un gran matí de cros amb 25 categories agrupades amb 18 curses que han acollit un total de 1.200 participants. Els assistents han gaudit d'un molt bon nivell esportiu, amb algunes de les curses força disputades.

A la cursa femenina, la promesa Zoya Naumov de l'Agrupació Atlètica Catalunya s'ha imposat després d'una disputada cursa amb un temps de 13'46'', per davant de les atletes Marina Guerrero [CA Manresa] i Anna Quílez [CA Lloret La Selva], de la categoria sènior.

A la cursa absoluta masculina, el consolidat atleta Jonatan Romeo del CA Lloret La Selva, ha guanyat amb cert avantatge per davant de l'atleta promesa del mateix club, Boubacar Sabaly, i ben seguit, en Soufianne Mahboub de l'AA Palamós.

La propera jornada del Circuit Gironí de Cros se celebrarà també al Gironès, el diumenge 4 de desembre a la Vila de Salt, amb un atractiu circuit al Pla dels Socs, que donarà forma a la XVI edició d'aquesta prova atlètica.

Enllaç L'Esportiu

Enllaç Diari de Girona

 

CERCADOR

COL.LABORADORS