Amb la tecnologia de Blogger.
4 de des. 2016

NOTA DE PREMSA CROS VILA DE SALT


Aquest matí, el Pla dels Socs ha estat l'escenari del 16è Cros Vila de Salt, arribant a completar la cinquena prova que es disputa de la mà del Circuit Gironí de Cros. Mig miler de valents atletes que, malgrat les estones de pluja intermitent, s'han engrescat i han gaudit d'un circuit més que idoni pel desenvolupament de la jornada esportiva.

El tret de sortida s'ha donat amb puntualitat, començant amb les categories superiors tal com estava previst. En la cursa absoluta femenina, ha estat Anna Quílez [CA Lloret La Selva] qui des de bon principi ha marcat un ritme estrepitós agafant certa avantatge sobre les seves contrincants, Alba Batlle [GEiEG] i Maria Helena Gaeta [GA Lluïsos Mataró] entrant en segona i tercera posició respectivament.

De la mateixa manera que al passat Cros Ciutat de Girona, Jonatan Romeo [CA Lloret La Selva] s'ha imposat de nou en la brillant cursa absoluta masculina, on Boubacar Sabaly [CA Lloret La Selva] li ha posat complicat fins a últim moment. Un frec a frec constant que ha acabat amb Arnau Turon [CA Olot-Terra de Volcans] en un merescuda tercera posició.

Les darreres sortides s'han donat per les categories de promoció, acabant amb els més menuts de tots, amb un recorregut de 100 metres que ha arrencant els aplaudiments de tots els espectadors. Durant tota la jornada, s'ha destacat una molt bona participació dels centres educatius de Salt que, tant escoles com instituts, no s'han volgut perdre aquesta jornada de cros.

La propera cita d'aquest Circuit Gironí de Cros i que a més serà puntuable per Gran Premi Català, aterrarà al Pla de l'Estany el proper diumenge 11 de desembre, a l'entorn del parc de la Draga.


CERCADOR

COL.LABORADORS