Amb la tecnologia de Blogger.
13 de des. 2017

RODA DE PREMSA LA GRADA SUMA 17-18


La quarta edició de "La Grada Suma - amb valors sempre guanyem!" aterra a la comarca del Gironès amb més força que mai. L'organització, el Consell Esportiu del Gironès, ha celebrat aquest matí de dimecres una presentació del programa fent partícips a tots els agents involucrats.

D'una banda, les entitats esportives capdavanteres a la comarca que col·laboren amb el programa i que sense la seva implicació no seria possible. Estem parlant de l'Uni Girona i el Girona FC, que fa que La Grada Suma sigui una realitat gràcies a la reserva de seients a la graderia que permeten l'assistència de l'alumnat i les seves famílies als esdeveniments esportius de Fontajau i Montilivi. Avui, els presidents Delfí Geli (Girona FC) i Cayetano Pérez (Uni Girona) i els esportistes Jonás Ramalho (Girona FC), María Conde i Shante Evans (Uni Girona) han estat presents per explicar la importància dels valors que es treballen mitjançant l'esport amb programes com La Grada Suma.

I per altra banda, els/les alumnes i mestres de l'escola Puig d'Arques que, fidels a totes les edicions de La Grada Suma, aquesta vegada han tingut l'oportunitat de viure en primera persona la signatura del conveni que s'ha efectuat al mateix escenari on es desenvolupen les activitats didàctiques de la primera part del programa.

El president del Consell Esportiu del Gironès, Narcís Boschdemont, ha destacat la necessitat de seguir treballant en la línia dels valors de l'esport que fomenta La Grada Suma i ha animat a tots els centres educatius del Gironès que se sumin a la iniciativa i seguir prenent part del programa juntament amb les entitats col·laboradores.

Més fotografies al FACEBOOK


CERCADOR

COL.LABORADORS