Amb la tecnologia de Blogger.
26 de nov. 2018

5a edició de La Grada Suma
Des de l’Institut d’Educació Secundària Carles Rahola i Llorens ha arrencat aquest matí de dilluns, una nova edició del programa de valors del Consell Esportiu del Gironès: La Grada Suma “amb valors sempre guanyem”.

Es tracta de la 5a edició consecutiva del programa que compta com cada any amb el compromís del Girona FC i de l’UniGirona, dos puntals esportius a la comarca, que cedeixen seients de les seves graderies perquè l’alumnat i les seves famílies puguin posar en pràctica els valors de l’esport des de la graderia, després del treball de les activitats didàctiques desenvolupades en l’horari lectiu.

Cayetano Pérez president de l’Uni Girona, acompanyat de l’esportista Bea Sánchez, així com Delfí Geli president del Girona FC, han fet les delícies de l’alumnat posant en valor el treball dels joves a les aules així com la importància d’acudir a Fontajau i a Montilivi per donar força i animar als equips sota el lema del joc net.

L’alumnat de segon d’ESO de l’Institut Carles Rahola ha tingut la oportunitat d’intercanviar paraules amb els màxims representants de les entitats esportives després de tenir lloc la signatura dels convenis que fan possible el programa, ha pogut reflexionar sobre els canvis que ha comportat al Girona FC assolir la primera divisió, la importància de la formació a banda de la carrera esportiva de Bea Sánchez i què comporta l’entrenament més enllà de les hores al terreny de joc (el descans, l’alimentació, la recuperació, etc.).

Pel president del Consell Esportiu del Gironès, Narcís Boschdemont, els objectius de la Grada Suma són molt positius i necessaris. El programa, al que li desitja un gran recorregut, és avalat per les xifres de participació de les darreres quatre edicions, ja que per La Grada Suma ja han passat més de 2.200 participants de 34 centres educatius.

LA GRADA SUMA, AMB VALORS SEMPRE GUANYEM!

CERCADOR

COL.LABORADORS