Amb la tecnologia de Blogger.
3 de des. 2018

NOTA DE PREMSA CROS CIUTAT DE GIRONA


Nan Oliveras i Marina Guerrero no van deixar lloc a la sorpresa al 21è Cros Ciutat de Girona, i es van endur la victòria en categoria sènior masculina i femenina. La prova, inclosa al Circuit Gironí de Cros i puntuable pel Gran Premi Català de Cros de la Federació Catalan d'Atletisme, va reunir prop d'un miler de participants repartits entre veterans, absoluts, promeses, formació i els més petits. El Parc de le sRibes del Ter va tornar a ser l'escenari d'una competició que aquest any va exigir el màxim esforç als corredors, ja que les pluges de les darreres setmanes van deixar el terreny pesat i el vent hi va afegir més dificultat.

La jornada va arrencar amb les curses puntuables pel Gran Premi Català de Cros, el que va convocar corredors arribats des de diversos punts de Catalunya, inclosos Tarragona i Lleida. Tot plegat va provocar que augmentés el nivell i la igualtat de les curses, que en molts casos va acabar decidint-se a l'esprint final. 

Menys emoció van tenir les dues proves absolutes, on Nan Oliveras [New Balance Team] i Marina Guerrero [CA Manresa] van vèncer amb autoritat. Carlos Izquierdo [Banatierra Atletismo] i Rodrigo Torres [Independent] van acompanyar a l'olotí al podi, mentre que Irene Bonafonte [Ria Ferro Arenal] i Elena Fonolleras [CA Sant Cristina] van completar les tres primeres posicions de la classificació femnina. La categoria promesa també va tenir dos atletes destcats que van guanyar amb solvència. Boubacar Sabaly [CAT Lloret-La Selva] i Irene Batlle [Lleida UA] no van donar opció als seus perseguidors, i van pujar al primer calaix del podi.

El moment més especial de la jornada va arribar just abans de l'entrega de premis, quan els més petits van participar en les diferents curses infantils. La propera cita del Circuit Gironí de Cros serà el pròxim diumenge 2 de desembre en el Cros de Salt.


CERCADOR

COL.LABORADORS