Amb la tecnologia de Blogger.
3 de des. 2018

NOTA DE PREMSA CROS VILA DE SALT


Més de 500 persones van participar al 18è Cros Vila de Salt corresponent al Circuit Gironí de Cros en una jornada marcada pel bon temps i les condicions del terreny, el que va convertir el Pla dels Socs en un escenari idoni per la pràctica esportiva. Una vegada més la prova va reunir atletes de diversos punts de la província de Girona i de la resta de Catalunya, i com és habitual, la competició va començar amb les curses de base i absolutes amb actuació destacada d'Àngel Muller i Maria Garcia, que es van endur la victòria en categoria sènior masculina i femenina.

El recorregut dissenyat per l'organització constava de tres traçats diferents que cada categoria havia de completar en funció de la distància. La més llarga era l'absoluta masculina que va guanyar Àngel Mullera [CA Lloret-La Selva] seguit de David Garcia [TR-Esports Parra] i Pablo Garcia [Pratenc AA]. En categoria femenina Anna Martínez [Club Natació Banyoles] i Paula Irene Salgado [CA Sant Celoni] van acompanyar a Maria Garcia [CA Palafrugell].

Les curses infantils van comptar amb una altra participació d'alumnes de les escoles de Salt abans de l'entrega de premis. El Circuit Gironí de Cros s'atura fins el pròxim 23 de desembre amb la celebració del Cros de Banyoles (Pla de l'Estany).

CERCADOR

COL.LABORADORS