Amb la tecnologia de Blogger.
26 d’abr. 2019

1a EDICIÓ DEL DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER AL GIRONÈS


1a EDICIÓ DEL DIA DE L’EDUCACIÓ FÍSICA AL CARRER AL GIRONÈS

El Consell Esportiu del Gironès, juntament amb 12 centres educatius de la comarca, s'ha sumat per primera vegada a la celebració del Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC), una diada que enguany celebrava la seva 9ª edició amb 23.159 participants i 232 centres arreu del territori català. Unes xifres que sobrepassen les de l’any anterior de 132 centres i 13.693 participants.                                 Mestres i alumnes celebrant del DEFC a Salt i Llagostera.

Ahir, dijous 25 d’abril, prop d’un miler d’alumnes de 12 centres educatius de la comarca del Gironès van sortir a fer les sessions d’educació física a les places, pistes, carrers i parcs municipals amb l’objectiu de trencar estereotips i mostrar als veïns com és l’actual educació física. Una educació física inclusiva, variada, divertida, transparent i de qualitat.

Aquest projecte del COPLEFC ha estat promocionat arreu de la comarca pel Consell Esportiu del Gironès, però els principals motors van ser els equips directius dels centres i professors i mestres d’educació física que van coordinat i programar les activitats. Unes activitats físiques, jocs i esports que, a part de seguir els continguts i objectius del currículum que marca el departament d’ensenyament, tenien com a objectiu final proporcionar un entorn que permeti augmentar els nivells d’activitat física dels alumnes pel seu benestar físic, psíquic i social.

Des del Consell Esportiu del Gironès ens toca agrair a tothom qui va fer possible que el nom de la comarca del Gironès fos protagonista en aquesta 9a edició del DEFC, principalment els docents i personal de les administracions locals.

Moltes gràcies a tots, fins la propera edició! Els centres: Escola Puig de les Cadiretes, Escola Lacustaria, Col·legi Pompeu Fabra de Salt, Escola Sant Jordi, Escola de Vila-Roja, FEDAC Sant Narcís, Les Alzines, Escola Castellum, Escola Montserrat de Sarrià de Ter, Escola Les Arrels,  Institut de Cassà de la Selva i Institut Vallvera.


                                Comparativa entre l’edició del 2018 i la del 2019.

CERCADOR

COL.LABORADORS