Amb la tecnologia de Blogger.
2 de maig 2019

6a EDICIÓ DEL DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA


Cassà de la Selva, seu d’acollida del Dia Mundial de l’Activitat Física 2019 al Gironès
El Consell Esportiu del Gironès i l'Ajuntament de Cassà de la Selva han sumat forces per dur la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) al municipi Cassanenc.
El passat dimarts 30 d’abril Cassà de la Selva va acollir la 6a edició de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física a la comarca del Gironès.
A diferència dels anys anteriors que s’havia celebrat el 6 d’abril d’acord amb la data marcada per l’Organització Mundial de la Salut, enguany es va decidir enrederir la celebració d’aquesta 6a edició a la comarca del Gironès per tal d’adaptar-se al calendari d’activitats de la seu d’acollida.
L'activitat va estar organitzada pel Consell Esportiu del Gironès i l’Ajuntament de Cassà amb la col·laboració dels centres educatius de Cassà de la Selva i algunes entitats esportives del mateix municipi que es van sumar a aquest projecte. Entre tots van fer possible que al llarg d’aquesta diada s’oferís una gran oferta d’activitat física gratuïta per a tots els públics fins a atapeir tota l’agenda diària.
Amb el lema “Activa la vida, millora la vida", l’objectiu de la jornada va ser promoure la pràctica d'activitat física per a tothom com a element fonamental de salut i benestar físic, psíquic i siocial. Així com remarcar la importància de dur un estil de vida actiu tot acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents. Les xifres: 6 espais de pràctica, 15 entitats involucrades i més de 800 participants.


Entitats col·laboradores: Escola Aldric, Escola La Salle de Cassà, Escola Puig d’Arques, Institut de Cassà de la Selva, Dipsalut, CAP de Cassà de la Selva, Club Petanca Cassà, Danza Oriental, Far Away, La Piscina Coberta, Sala Galà, Club Ciclista Gerunda.CERCADOR

COL.LABORADORS